Frederiksberg Ju-Jutsuklub er en af landets største Ju-Jutsu klubber.
 
Vi har mere end 220 medlemmer i alle aldersgrupper.
Der er stor forskel på, hvad vores medlemmer fokuserer på i deres træning. Ambitionerne spænder fra at have det sjovt, at få god motion, få nye sportskammerater og til at få et sort bælte eller blive landsholdskæmper. Blandt klubbens medlemmer har vi både Europa- og Verdensmestre.


 
 

Frederiksberg Ju-Jutsu Klub blev stiftet i 1990 af Bente (Sandberg) Jeppesen, Palle Lund Hansen og Lisbeth Hansen. Ved klubbens opstart var alle tre på det danske landshold, og Palle var fungerende landstræner. Lisbeth Hansen er idag formand for Ju-Jitsu Danmark hvorunder Frederiksberg Ju-Jutsu Klub er organiseret.

Gennem årene har klubben opfostret adskillige elever fra begyndere til dan-bærere og/eller landsholdskæmpere. På grund af beliggenheden tæt på Københavns centrum og klubbens altid velkvalificerede team af trænere, har klubben også været heldig at "arve" medlemmer og instruktører, der flytter fra provins til city for at studere og arbejde.

Klubben startede sin første træning i gymnastiksalen på den lille privatskole 'Kaptajn Johnsens Skole' på Frederiksberg. Faciliteterne blev hurtigt for små, og klubben havde lange ventelister. Efter nogle år lykkedes det at få plads i en nedrivningstruet ejendom bag ved Bülowsvej Hallen. Mange gode træningskvadratmeter, gode bade-, møde, og caféforhold i Bülowsvej Hallen var noget af det positive. Men betongulv under måtterne, ingen udsugning/udluftning, luftfugtighed på over 80 på en almindelig træningsaften - og dermed glatte gulve, var knapt så godt. I 1997 blev bygningen revet ned, og efter midlertidige ophold i Damsøbadet og på Lindevangskolen flyttede klubben ind i Roxy på Godthåbsvej i februar 1998. I August 2015 flyttede klubben til Bernhard Bangs Alle 44 - 2000 Frederiksberg, hvor vi stadig hører til.

 
Hold i dag

Instagram