Tumlehold (TUM)
Tumlehold (3-6år)
 
Hvert barn har en forældre med på måtten som aktiv deltager. Det primære mål med holdet er, at de små får rørt sig, styrket motorikken, og at de har det sjovt sammen med forældre og andre børn. Træningen består af lege og øvelser, der styrker motorikken og understøtter Ju-Jutsu - f.eks. kolbøtter, reaktions-øvelser, slag og spark på puder og tumling på gulvet med mor/far. Det er her de får deres første sportskammerater.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rollinger (ROL)
Rollinger (7-9 år)
 
Her har børnene ikke deres forældre med på måtten. På dette hold er der mere fokus på Ju-Jutsu i træningen end på Tumleholdet. Børnene lærer udvalgte Ju-Jutsu teknikker - f.eks. at falde uden at slå sig, at kaste og enkle kontrol teknikker, men der er stadig plads til træningslege. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Junior - Videregående (JUN)
Junior/Teen (10-15år) (Videregående)
 
Alle juniorer / Teen kan træne både mandag og onsdag - uanset bæltefarve. Træningen består af en god blanding af træningslege, selvforsvarsteknikker, Duo og Fighting Fighting og forskellige træningsformer. Her får Juniorerne prøvet forskellige træningsformer. Her får man prøvet alle aspekter af Ju-Jutsu i løbet af en sæson.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Junior Begynder (JUN1)

Junior/Teen-hold     (10-15 år) (Begyndere)

Alle juniorer og teen kan træne både mandag og onsdag - uanset bæltefarve. Træningen består af en god blanding af træningslege, selvforsvarsteknikker, Duo og Fighting og forskellige træningsformer. Her får børnene prøvet alle aspekter af Ju-Jutsu i løbet af en sæson.


Tilmeld/Læs mere - (0)

Ungdom (UNG)
Ung Senior (15-18 år)
 
Her er der fokus på en sjov og anderledes træning for alle unge, der har lyst til at bevæge sig. Vi arbejder med alle elementer af grundtræningen, styrke, smidighed, udholdenhed, men det vigtigste er at have det sjovt, mens man træner, samtidig med at man lærer en masse nye teknikker. Holdet er for alle, uanset bæltefarve og om man har mest lyst til at træne konditionstræning, få det sorte bælte eller at lære basis selvforsvar. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior 1 (SEN1)
Senior 1 (+18)
 
Har du ikke gået til Ju-Jutsu eller anden kampsport før, er dette holdet for dig!
Holdet er en blanding af nye medlemmer og dem der har trænet og er gradueret til gult og orange bælte.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior 2 Grøn - Sort (SEN2)
Senior (+18år) Grøn - Sort 
 
Du har erfaring fra kampsport for at gå på dette hold.
På alle seniorhold er det væsentligt, at grundteknikken er i orden, og derfor er alsidig grundtræning en vigtig del af alle senior-hold. Det spænder vidt fra grundtræning af parader, slag, kast, selvforsvarsteknik, Duo Games, Fighting, frit forsvar, reaktion, styrke, kondition, m.v. Mandag og onsdag får du en alsidig træning i alle dele af Ju-Jutsu.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kamphold (FIGHT)
Fighting træning.
 
Der er flere hold der fokuserer på kamptræning - JJIF.
Det enten være at at træne Fighting eller Duo.
Træningen er fokuseret på at lære grundteknikker og at få erfaring i at kæmpe.
Disse hold vil også tage ud og få erfaring ved stævner og tuneringer.
Tilmeld/Læs mere - (2)

JJ-Fitness / Outdoor (FIT)
JJ fitness - in and outdoor
JJ fitness er for JJ udøvere, forældre og andre der ønsker at komme i bedre form. Vi bruger elementer fra JJ til at sammensætte en sjov fitness time der helt sikkert vil give dig sved på panden. Foregående kendskab til JJ er ikke nødvendigt.
JJ fitness - Indoor I - Hver Søndag 09:45 - 10:45
JJ fitness - Indoor II - Hver Torsdag 17:00 - 18:00 

Hvad består træningen af?
Træningen sammensættes bl.a. af øvelser fra kampsportens verden, men også almindelige øvelser som f.eks. Armbøjninger, benbøjninger, planke, osv, samt pulstræning vil også indgå.

Hvad skal jeg have med?
Mød op i almindeligt træningstøj eller tilsvarende.

Hvem er træningen for?
Holdet er for alle i alderen 15 år og opefter.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Støtte gruppe (PAS)
Du er ikke længere aktiv udøver og gerne vil være en del af klubben eller du har lyst til at være med i støttegruppen.
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag

Instagram